ACNE STOP

ACNE STOP

Időtartam: 90 perc

Ajánlás:

Minden korosztály részére, kombinált vagy zsíros fénylő bőr esetén, tág pórusok, pattanások, aknék tisztításához, faggyútermelés szabályozásához. Alkalmazható az arc, nyak, dekoltázs, karok és hát kezelésére.

Hatása:

Eltávolítja a szennyeződéseket, az elhalt hámsejteket, tisztítja a pórusokat, csökkenti a faggyúmirigyek hiperaktivitását, ezáltal csökken a faggyú kiválasztódása. Megszünteti a gyulladásos folyamatokat, csökkenti az irritációkat. Méregtelenít, helyreállítja a bőr természetes hidrolipid egyensúlyát. A bőr egyenletessé, bársonyossá és egészségessé válik.

Főbb hatóanyagok

  • Árvácska kivonat: gyulladáscsökkentő és antioxidánshatású. Az árvácska serkenti az AQP3 (Aquaporin-3) és a hyaluronsav bioszintézisét a bőrben. Fokozza és optimalizálja a víz áramlását a sejtek között.
  • Zöld agyag kivonat: gazdag ásványi anyagokban, nyomelemehben. Kozmetológiai szempontból tisztító, méregtelenítő és bőrpuhító. Kifejezetten zsíros, mitesszeres bőr ápolására ajánlott gyulladáscsökkentő, tisztító hatása miatt.
  • Zöld tea kivonat: serkenti a sejtregeneráló folyamatokat, sebgyógyító, méregtelenítő hatású. Pórusösszehúzó, gyulladáscsökkentő és faggyútermelést szabályozó hatása miatt kiváló zsíros, mitesszeres bőrre.

További szolgáltatásaim